NEVŞEHİR JAKEM VE NEVŞEHİR İTFAİYE BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİNİ ZİYARET ETTİK.

4. Sınıf Öğrencilerimizle Nevşehir JAKEM´E ve Nevşehir İtfaiye Bölge Müdürlüklerine ziyaret gerçekleştirdik.

Öğrencilerimiz JAKEM´de at ve eğitimli köpekler ile ilgili bilgi verilirken, İtfaiye Bölge Müdürlüğünde iseyangınlar ile ilgili eğitim ve ardından itfaiye araçlarının teknik özellikleri tanıtıldı.Öğrencilerimiz için gayet verimli bir gezi oldu.

Bu gezimizde emeği geçen başta Sayın Belediye Başbakınmız Ercan ERTAŞ´a ve Acıgöl İmam Hatpi Ortaokulu Müdürü Yaşar UZ´a teşekkür ederiz.

03.06.2015 1631