ACIGÖL KAYMAKAMI, ÖĞRENCİMİZE KOLTUĞUNU DEVRETTİ

ACIGÖL KAYMAKAMI, ÖĞRENCİMİZE KOLTUĞUNU DEVRETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, Acıgöl Kaymakamı Sayın İsmail BATTAL, sembolik bir adım atarak, okulumuz öğrencisi Selma ÇOKYİĞİT'e koltuğunu devretti.

 

Bugün, ülkemizin en değerli bayramlarından biri olan 23 Nisan'ı kutlamanın heyecanını yaşarken, İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Battal, egemenliğin ve yönetimin gelecek nesillere emanet olduğunun önemini vurgulamak amacıyla bu anlamlı adımı attı. 

 

Okulumuz öğrencisi Selma Çokyiğit, bu özel günde kendisine devredilen koltuğu büyük bir gurur ve sorumlulukla kabul etti. Bu jest, çocuklarımızın geleceğe olan güvenlerini ve onlara duyulan inancı artırmak adına önemli bir adım olarak nitelendirildi.

 

Bu anlamlı günde, devir teslim törenine Kaymakamımızın Eşi Sayın Ebru BATTAL,  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Semih KIRIM ile İlçe Jandarma Komutanımız Sayın Arifcan AZİZO ve Okul Müdürümüz Sami ÖZGÜMÜŞ, Sınıf Öğretmenimiz Sayın Gökhan Sarı'da katılmışlardır.

Okul Müdürü Sami ÖZGÜMÜŞ,  Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında İlçe 1. Olan eserlerin sahibi olan Selma ÇOKYİĞİT’in eserlerini de takdim ederek, M.Zeki Hanoğlu ilkokulu olarak, öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmeye gayret ediyoruz dedi.

 

Acıgöl Kaymakamı Sayın İsmail BATTAL'ın öğrencimize bu anlamlı jesti, gelecek kuşaklara egemenlik ve yönetim konusunda duyulan güveni simgeliyor. Bu güven ve sorumluluk bilinciyle Selma ÇOKYİĞİT, bayramın ve egemenliğin ruhunu en iyi şekilde temsil edecektir.

 

Bu anlamlı devir teslim, ülkemizin demokratik değerlerine olan bağlılığımızı ve çocuklarımızın geleceğe olan inancını pekiştirme adına önemli bir adımdır.

26.04.2024 84

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024