DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ DEDE KORKUT HİKAYESİ YAZMA İLÇE BİRİNCİLİĞİ

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında daha önce Sözlük Tasarımı yarışmasında İSTİKLAL MARŞI SÖZLÜĞÜ ile İlçe 1. ve En iyi Afiş En İyi Cümle yarışmasında da İlçe 1.'si olmuştuk.

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında okulumuzda Dede Korkut okumaları ve okudukları hikayelerden esinlenerek yeni bir hikaye yazma çalışmaları yapılmıştır. Yapılan yarışma neticesinde okul birincisi 4-B sınıfı öğrencisi Selma ÇOKYİĞİT'in BAMSI BEY KIZI ASENA'NIN DESTANI isimli hikayesi olmuştur. Eser okul birincisi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiş ve orada yapılan komisyon değerlendirmesi ile Acıgöl İlçesi Dede Korkut Hikayesi Yazma Yarışması 1.'si seçilmiştir. Öğrencimiz Selma ÇOKYİĞİT ve Danışman Öğretmenimiz Gökhan SARI'yı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

06.02.2024 109