M.Zeki Hanoğlu İlkokulu Öğrencileri Kaymakam Sayın Mustafa Çakır’ı Ziyaret Etti.

M.Zeki Hanoğlu İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri “Meslekleri Tanıyorum” konusunda röportaj yapmak üzere İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa Çakır’ı Makamında Ziyaret Etti. Ziyarette Okul Müdürü Sami Özgümüş ile birlikte Sınıf Öğretmeni Keziban Koçtürk Koç ve 4. Sınıf öğrencilerini temsilen 3 öğrenci hazır bulundu.

07.03.2016 1124

Öğrencilerin Kaymakamlık Mesleğini tanımak üzere sormuş olduğu sorulara İlçe Kaymakamı Sayın Mustafa Çakır içtenlikle cevap vererek, öğrencilere eğitimlerine önem vermeleri ve kitap okuma alışkanlıklarını kaybetmemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.Ayrıca diğer daire müdürlüklerini ve Acıgöldeki esnafları ziyaret ederek onlarla yaptıkları mesleklerle alakalı röportaj yaptılar.